carolinateodor

Vår älskade son, Teodor, föddes 27 december 2010. Han förändrade nästan allt. Fyra år senare, 25 december 2014, föddes vår efterlängtade dotter, Emilia. Här försöker jag hitta orden för mina känslor och tankar i livets små ögonblick. När jag inte hittar orden låter jag bilderna tala.

Vintertid

Publicerad 2012-10-28 20:33:00 i Allmänt,

Sitter här och håller i mig och håller andan. Lämnade Teodor i sin säng och gick försiktigt ut för ca 10 minuter sedan och han har inte börjat skrika än. (!?) Det är knappt så att jag vågar skriva det. Sista tiden har jag eller Jimmie varit tvungna att sitta bredvid Teodors säng för att Teodor ska vara nöjd och somna. Därmed är denna situation högst märklig och oväntad. När som helst kommer skriket, det känner jag på mig. Tills dess ska jag skriva lite om vad vi har gjort sedan sist.
 
Förra helgen åkte jag till Uppsala utan man och barn för att äntligen få träffa min älskade brorson, Nathaniel! Det var såklart underbart att få se och röra honom och känna hur han somnade lugnt i min famn. Det gör för ont att tänka på att någon av oss är alldeles för långt ifrån.
 
 
Jag hann även med kvalitetstid med kompisar när jag var i Uppsala och Stockholm. Vänner som har känt en typ hela livet är något alldeles speciellt, så är det bara. Det gäller även deras barn. 
 
 
För övrigt hann jag bara vara och jag försökte njuta av att få äta upp maten i lugn och ro. Jag hade kunnat njuta av sovmorgon också, om jag inte hade bokat in simträning med storebror på Fyrishov kl.8.00 söndag morgon. Det visade sig dock vara en bra prioritering. Tack å lov.
 
 
 
Nu är det snart dags för höstlov och det märks, inte minst, på min trötthet. Helgen har dock varit riktigt bra och jag har inget mer att önska. Mysfredag med Teodor i fredags, rosa namngivning för Teodors syssling igår, bad på Åbybadet, lunch på McDonald´s och fika vid Delsjön idag.
 
 
 
Och. Håll i er nu. Teodor SOVER!! Han har inte gnällt eller skrikit EN ENDA GÅNG ikväll! Får mig att tänka på ett citat som jag såg på en T-shirt en gång: Förut hade jag inga barn men många teorier, nu har jag flera barn och inga teorier.
 
 

Stort och smått

Publicerad 2012-10-07 21:08:00 i Allmänt,

Sedan sist har det hänt en del. Stort och smått. Fantastiskt och mindre kul.
 
  • 30 september fick jag en till brorsson och Teodor en till kusin. Allt gick bra och han är fantastisk. Det gör för ont att tänka på att han bor så långt ifrån att jag inte har fått röra vid honom eller lukta i hans nacke ännu. Om två veckor får jag det och jag spricker nästan när jag tänker på det. 
  • Jag har fyllt år. Inte 30 än, men nästan. Blev uppvaktad med frukostbricka och paket på sängen av Jimmie och Teodor. Fick världens bästa present och Jimmie tog sovmorgon. På kvällen kom massa härliga tjejer hit på middag och jag var så glad hela dagen och ville inte att dagen skulle ta slut. 
  • När jag skulle gå och lägga mig på min födelsedag gick min mobil helt sönder. Det hade varit nära flera gånger men det gick alltid återuppliva den. Inte den här gången. Nu är den inlämnad och vi hoppas på ett underverk eller en ny telefon som fungerar. Har märkt att livet går vidare även utan mobil men det är lite mindre stressigt och lite mindre roligt. 
  • Teodor har blivit klippt av farmor. Vi hade ju bokat klipptid i tisdags men i måndags kväll ångrade jag mig för att det hela kändes mycket onödigt och bara jobbigt. Lite äldre men fortfarande lika omogen övertalade jag Jimmie till att ringa och avboka tiden. 
  • Vi har även varit på Gunnebo Slott och ätit slottslunch och tittat på vältränade hästar. 
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela