carolinateodor

Vår älskade son, Teodor, föddes 27 december 2010. Han förändrade nästan allt. Fyra år senare, 25 december 2014, föddes vår efterlängtade dotter, Emilia. Här försöker jag hitta orden för mina känslor och tankar i livets små ögonblick. När jag inte hittar orden låter jag bilderna tala.

Svosch!

Publicerad 2013-07-13 23:56:48 i Allmänt,

Svosch! och sedan var ett väldigt utmanande läsår äntligen över. Det sista jag gjorde innan jag lämnade mitt skrivbord på jobbet var att skriva en slarvig postit-lapp till mig själv där det stod "Det kommer att gå bra det här". Och jag hoppas att jag kan tro på det när jag börjar igen.
 
De första semesterveckorna spenderade vi hos mamma och pappa. Jimmie åkte hem efter midsommar för att kämpa på med vårt hus. All cred till honom, min hjälte.
 
Hos mormor och morfar började Teodor sluta med blöja. I onsdags gjorde vi ett försök att kissa utomhus på väg ner till stan. Just in case, liksom. Teodor hade precis fått en röd ballong med plastpinne som han gärna ville hålla i när han kissade men ballongen envisades med att blåsa bort i vinden. Att springa efter den samtidigt som Teodor skulle kissa var inte det lättaste. De som såg oss hade nog svårt att hålla sig för skratt och det hade Teodor också. Och kanske jag med, åtminstone i efterhand.
 
Mer om kisseriet en annan gång. Nu följer, i vanlig ordning, en bildkavalkad. (Hoppas ni ursäktar att de inte kommer i kronologisk ordning..) Behöver jag säga att vi hade det fantastiskt?
 
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela