carolinateodor

Vår älskade son, Teodor, föddes 27 december 2010. Han förändrade nästan allt. Fyra år senare, 25 december 2014, föddes vår efterlängtade dotter, Emilia. Här försöker jag hitta orden för mina känslor och tankar i livets små ögonblick. När jag inte hittar orden låter jag bilderna tala.

Och sommarens övriga dagar

Publicerad 2013-08-10 19:50:00 i Allmänt,

Stamsjön i Lerum.
 
 
Det som inte fick hända hände, Jimmie skadade handen, men vi hade tur i oturen. Pilflisan kunde plockas ut och handen läkte ganska snabbt.
 
Lotta på Liseberg! (Genrep)
 
Grabbarna i "biljardrummet". 
Jimmie visar hur det går till med tombolan.
 

Hälleviksstrand, Orust. Bad och krabbfiske.
 
 
Tisdagsfika hos Bonniers. Inga konstigheter. Teodor satte sig på en porslinshund som han kallade för gris, i övrigt skötte han sig exemplariskt.
 
 
 
Kom nu att tänka på den där postit-lappen på jobbet som jag skrev om att det kommer att gå bra. Låt oss fortsätta tro det tills motsatsen är bevisad. Jag säger som Olof Röhlander: "Ta inte ut några förluster i förskott".

Astrid Lindgrens Värld

Publicerad 2013-08-10 19:27:00 i Allmänt,

Jaha, och där kom och gick sommaren. På måndag är det dags att börja jobba igen och det känns hur märkligt som helst att sommarlovet snart är över. 
 
Det har funnits stunder den här sommaren då jag har velat att tiden ska gå fortare men det har även funnits stunder då jag har önskat att tiden kunde stannas. Teodor har som sagt börjat potträna och ibland slutat sova på dagen. Han börjar bli stor, min pojke, och den insikten lämnar blandade känslor.
 
Igår åkte vi till Astrid Lindgrens Värld och Jimmie hade sin första (och sista?) semesterdag sedan midsommar. Det är en sällsam lyx att få umgås och skratta en hel dag. Den där glädjen i Teodors blick när han fick se sina idoler Pippi, Emil, Madicken, Ronja och alla de andra ska jag spara på min näthinna och ta fram när hösten är som mörkast. 
 
 
 
 
 Värt ett återbesök, helt klart!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela