carolinateodor

Vår älskade son, Teodor, föddes 27 december 2010. Han förändrade nästan allt. Fyra år senare, 25 december 2014, föddes vår efterlängtade dotter, Emilia. Här försöker jag hitta orden för mina känslor och tankar i livets små ögonblick. När jag inte hittar orden låter jag bilderna tala.

Valborg och Anton Hysén

Publicerad 2012-05-01 22:14:24 i Allmänt,

Det är så tröttsamt att lyssna på hur trött jag är. Jag vet det. Men ändå. Känner att jag vill skriva om det så att jag minns det sedan. Teodor har börjat vakna runt 5.30 och då vill han gå upp. Det vill inte jag. Det låter kanske inte så farligt men detta räcker för mig för att jag ska bli obehagligt trött och bara tänka en tanke i taget och känna mig nästan svimfärdig stundtals. Jag vet att jag inte borde klaga och jag vet att det finns så många som har det så mycket värre, det lovar jag. Jag skulle aldrig vilja byta livet som mamma mot någonting annat. Och det är väl så att sådant som är så fantastiskt fantastiskt är värt desto mer när man får kämpa lite för det emellanåt?
Nu ska jag sluta klaga och istället berätta om den fantastiska långhelgen inklusive Valborg som snart ligger bakom oss. Bland annat innehöll den Lisebergsbesök, häng i Trädgårdsföreningen (trodde att det skulle vara barngrejer där i år igen men det var det inte...), picknickätande på filt och tittande på Cortégen, mys vid havet och besök på Frölunda Torg där vi fick se en skymt av Anton Hysén. Han var mycket kortare i verkligheten. Nu, lite bilder. (Dock ingen på Anton, det räcker väl att jag finns på bild med hans pappa?)
Vill bli som mamma? (Och pappa)
Farfars bilar med farmor var superskoj!!
Valborg!
Ballongdansen!
Det har sina fördelar att vara uppe före tuppen. Var i princip öde på klipporna när vi kom fram. (Det är Jimmie ni ser på bilden)
Vägra bära keps!
Brottningsmatch för ett bra kort. Gissa vem som vann?
Go´natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela