carolinateodor

Vår älskade son, Teodor, föddes 27 december 2010. Han förändrade nästan allt. Fyra år senare, 25 december 2014, föddes vår efterlängtade dotter, Emilia. Här försöker jag hitta orden för mina känslor och tankar i livets små ögonblick. När jag inte hittar orden låter jag bilderna tala.

Vingar av guld

Publicerad 2011-08-21 11:55:48 i Allmänt,

Det blev Eldkvarn i torsdags och de var riktigt bra! Teodor njöt av musiken som han troligtvis hörde trots att han hade hörselskydden på sig.




Och som Eldkvarn sjunger i Fulla för kärlekens skull:
Vi har vingar av guld
och vi ramlar omkull
så ramlar Teodor som sagt runt här hemma. Nu har vi lånat en hjälm och med den på kan vi slappna av lite mer. Det känns som att han har blivit lite mer försiktig nu men det kanske är inbillning eller tillfälligt. Han ser dock desto mer busig ut när han har hjälmen på sig. Eller vad tycker ni?



I fredags köpte vi en grön slags tunnel och en grön matta på IKEA. Sedan kom två goa kusiner och en go morbror. Det blev en heldag på Liseberg på lördagen med karuseller, båtåkande, Kållerado, glass, gröna kaniner, sockervadd och en obligatorisk 5-kamp. Behöver kanske inte gå in på detaljer angående 5-kampen men jag kan säga att en av oss var en jäkel på slangbella och att hon även vann en Twistpåse på Twisthjulet.





Nyss sa Jimmie helt seriöst:
Teodor ställer sig alltid upp med högerbenet först så det känns som att han är högerfotad.

Och kanske blir han en Blåvit ängel. Med vingar av guld.

Kommentarer

Postat av: Morfar

Publicerad 2011-08-21 15:50:06

Undrade just hur det gick på 5-kampen? Fick några fragmentinfo på en dålig tfnlinje i lördagskväll. Förstod att du Carro hade regerat på grenen slangbella. Medfött tror jag.... Vi får väl hitta en tid för utmaning längre fram?



Eftersom Teo inte kan åka skridskor än är väl en bra förberedelse för hockeykariären att ha hjälm på:)!



Kramar från oss i Gärdsnäs. Idag har mormor och jag badad med Gabriel. Givetvis även simmat den sedvanliga rundan runt röda bollen.Puss och kram från oss på framsidan....

Postat av: Jenny

Publicerad 2011-08-21 19:13:09

Haha, va söt han är i sin hjälm. Vi måste köpa en till sixten också men ant kommer tiden vara förbi när vi får tummen ur. Han slår sig dock inte så mkt (än?) peppar peppar mest såna där han tappar taget på väg upp och trillar och slår i sidan på huvudet. Och några tjong i spjälorna i sängen men det var ett tag sen. Vår unge har dock en tendens att alltid stå på tårna. Suck. Vi kanske kan ses nån dag? Ta en fika eller leka lite? :-)

Postat av: Jonto

Publicerad 2011-08-21 22:02:17

Tack för en underbar helg! Grattis till slangbellan! Revanch snart!!:) hälsa och gratta Jimmie till ägg och morotsvinsten också:)

Postat av: Jimmie

Publicerad 2011-08-21 22:31:45

Tack! Men ankorna då?

Postat av: Carolina

Publicerad 2011-08-25 11:27:58

Vi ses gärna någon dag, Jenny! Teodor är dock fortfarande lite krasslig men vi hoppas att han blir frisk snart...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela